Aperitiv: | doporučejeme MEDOVINU |
150 g | Zvěřinová paštika, citron, brusinková omáčka | |
150 g | Domácí zvěřinová sekaná,křen, hořčice, okurka | |
100 g | Zvěřinová plněná roláda, křen, hořčice, okurka | |
200 g | Zvěřinové prkénko (zvěř.paštika, klobása, sekaná, zvěř.plněná roláda,křen, hořčice, okurka) |
0,22 l | Zvěřinová gulášovka | |
0,22 l | Zvěřinová cibulačka s vejcem a žampióny |
150 g | Zvěřinová klobása dušená na černém pivu, křen, hořčice |
100 g | Jelení plec na smetaně, houskový knedlík, citron, brusinky | |
100 g | Dančí plec na víně,houskový knedlík | |
100 g | Vrabci z kance, dušené zelí, houskový a bramborový knedlík | |
100 g | Jelení guláš, houskový knedlík | |
100 g | Zvěřinová pečená plněná roláda, brambory, obloha | |
150 g | Zvěřinová opečená sekaná, brambory, tatarská om. | |
1/4 | Bažant po staročesku obložený mandlovou nádivkou, dušené zelí |
150 g | Kančí medailonky na brusinkách, obloha | |
150 g | Smažený kančí řízek, citron, obloha | |
150 g | Kančí steak s bylinkovým máslem, obloha | |
>150 g | Soté z kance ala Stroganof s červeným vínem, obloha |